6982953830 Ιωάννινα
hero image
 
 
 
     
     
  Laundry Room Ioannina
Πλυντήρια & Στεγνωτήρια self Service Ιωάννινα


Με αγάπη και μεράκι, δημιουργήσαμε την επιχείρησή μας “Laundry Room Ioannina” με σκοπό να βοηθήσουμε όλους εσάς που σας προβληματίζει ή σας φαίνεται βουνό το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων.

Πρόκειται για 2 όμορφα και άνετα καταστήματα, στην πόλη των Ιωαννίνων, με σύγχρονα πλυντήρια και στεγνωτήρια Self-Service που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα του πλυσίματος και στεγνώματος. 
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με το να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας
θα ξενοιάσετε από το βάρος του πλυσίματος, του πολυήμερου στεγνώματος των ρούχων και της ταλαιπωρίας του σιδερώματος.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Στα “Laundry Room Ioannina” 
 
  μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε σε λιγότερο από μια ώρα ρούχα, ιματισμό, παπλώματα, κουβέρτες κ.α. ανάλογα με την ποσότητα και το υλικό του υφάσματος.

Διαθέτουμε σύγχρονα πλυντήρια, υψηλής περιστροφής, με αυτόματη απολύμανση του κάδου μετά από κάθε πλύση αλλά και κατά την διάρκεια της πλύσης, τα οποία και είναι μοναδικά στην Ελλάδα. Είναι χωρητικότητας από 10kg έως 20kg, ενώ σας παρέχουμε δωρεάν απορρυπαντικό και μαλακτικό σε κάθε πλύση. 

Τα επαγγελματικά απορρυπαντικά και μαλακτικά μας, είναι άριστης ποιότητας, αντιαλλεργικά και μπορούν να σας εξασφαλίσουν ότι τα ρούχα σας θα παραμείνουν μαλακά και αφράτα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε τηλεόραση και free wi-fi για την ψυχαγωγία σας ώσπου να ολοκληρωθεί το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας καθώς και ανταλλακτήριο χαρτονομισμάτων των 5 και 10€.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Τα καταστήματά μας “Laundry Room Ioannina” είναι ανοιχτά καθημερινά, 365 μέρες το χρόνο, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. 
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας μια ευχάριστη εμπειρία πλυσίματος των ρούχων του και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας μελλοντική ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Είμαστε στην διάθεσή σας 

και πάντα έτοιμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετική με τα πλυντήρια
και τα στεγνωτήριά μας.
 
     
         
 
 
 
 
 
 
     
 
1o Κατάστημα
Λεωφ. Δωδώνης 67, Ιωάννινα
 
2o Κατάστημα
Πλατεία Πάργης 7, Ιωάννινα
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6982953830